Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Καρτ
Πίστα «Kartodromo» – 6ος Γύρος

Με τον 6ο γύρο που διεξήχθη στην πίστα των Αφιδνών, ολοκληρώθηκε για φέτος, το πανελλήνιο πρωτάθλημα καρτ. Οι οδηγοί που συμμετείχαν στον τελευταίο αγώνα του θεσμού, έτρεξαν σε τρεις κατηγορίες και προσέφεραν πολύ καλό θέαμα, καθώς οι καιρικές συνθήκες ήταν ιδανικές.
Στην κατηγορία mini, το βάθρο συμπλήρωσαν οι Καλέσης, Καπετανίδου και Δαριβιαννάκης, ενώ ο οδηγός από τη Ρόδο Μιχάλης Α. Χαλκιόπουλος, κατάφερε να τερματίσει στην 6η θέση. Αντίστοιχα, στην κατηγορία Junior, τη νίκη κατέκτησε ο Στέφανος Τσερανίδης και ακολούθησαν οι Κοτέογλου και Κομνός. Ο Μιχάλης Κ. Χαλκιόπουλος τερμάτισε στην 6η θέση όμως, είχε και μια εγκατάλειψη από έξοδο στον πρώτο τελικό. Η αγωνιστική μέρα «έκλεισε» με την Open 125 την οποία κέρδισε ο Παύλος Ξυνός.
Αξιοσημείωτο ήταν το γεγονός, ότι και οι δύο οδηγοί της Eagle Racing που ταξίδεψαν από τη Ρόδο, Μιχάλης Χαλκιόπουλος (του Ανδρέα και του Κώστα) απέσπασαν φέτος πολύ καλές κριτικές και άφησαν υποσχέσεις γι’ ακόμα καλύτερα αποτελέσματα, τη νέα αγωνιστική χρονιά. Και οι δύο οδηγοί είχαν γι’ ακόμα μια χρονιά την υποστήριξη της εταιρίας πετρελαιοειδών Silk Oil, η οποία στηρίζει κάθε μορφή μηχανοκίνητου αθλητισμού.