Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Καρτ
Πίστα Καρτ, Αφίδνες: 1ος Γύρος

Με τους καλύτερους οιωνούς και με μοναδικό θέαμα πραγματοποιήθηκε στην πίστα «Kartodromo» των Αφιδνών, η πρεμιέρα του πανελληνίου πρωταθλήματος καρτ. Συνολικά, 57 οδηγοί έλαβαν μέρος σε πέντε κατηγορίες και προσπάθησαν για το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα. Σημαντικό στοιχείο αποτέλεσαν οι καιρικές συνθήκες που είχε ως αποτέλεσμα την συγκέντρωση αρκετών θεατών στις κερκίδες.
Στο αγωνιστικό κομμάτι, εντυπωσιακή αποδείχτηκε η έναρξη του πρωταθλήματος για τον Μιχάλη Κ. Χαλκιόπουλο της αγωνιστικής ομάδας «Eagle Racing», ο οποίος κατέκτησε την 1η θέση στην κατηγορία KF2 και συγκεκριμένα στο δεύτερο τελικό. Ο οδηγός από τη Ρόδο ξεκίνησε τελευταίος (!) και μετά από ένα συναρπαστικό αγώνα ανέβηκε στο ψηλότερο σκαλί του βάθρου. Το ίδιο δε συνέβη, όμως, με τον δεύτερο οδηγό της ομάδας, Μιχάλη Α. Χαλκιόπουλο, ο οποίος αντιμετώπισε σωρεία προβλημάτων με το καρτ του και αναγκάστηκε να τεθεί εκτός αγώνα και στους δύο τελικούς.
Στις υπόλοιπες κατηγορίες και συγκεκριμένα στους δεύτερους τελικούς, νικητές αναδείχτηκαν οι, Λυμπέρης (Ε125), Γ. Τσερανίδης (KF3), Σκιτζής (ΚΖ2) και Δαριβιαννάκης (Mini). Η συνέχεια του πρωταθλήματος θα δοθεί στις Σέρρες στις 6 Απριλίου.

ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΟΔΗΓΩΝ

Μιχάλης Κ. Χαλκιόπουλος (κατηγορία KF2)
«Η 1η θέση ήταν ότι καλύτερο μπορούσα να πετύχω, αν αναλογιστεί κανείς ότι, οδήγησα το νέο μου καρτ λίγα 24ώρα πριν τον αγώνα. Ελπίζω να συνεχίσω δυνατά και στους επόμενους αγώνες».

Μιχάλης Α. Χαλκιόπουλος (κατηγορία KF3)
«Είχα ατυχίες καθ΄ όλη τη διάρκεια του διημέρου. Θέλω να ξεχάσω τον πρώτο αγώνα του πρωταθλήματος και να επικεντρωθώ στον επόμενο που θα διεξαχθεί στις Σέρρες».