Πρωτάθλημα Ν/Α Ευρώπης
Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Καρτ

Στη Θεσσαλονίκη διεξήχθη το Σαββατοκύριακο 10-11 Απριλίου ο πρώτος γύρος του πρωταθλήματος καρτ νοτιοανατολικής Ευρώπης αλλά και ο δεύτερος του ελληνικού πρωταθλήματος. Συνολικά 84 οδηγοί από Ελλάδα και Βαλκανικές χώρες βρέθηκαν στην πίστα του Νέου Ρυσίου για να “μονομαχήσουν” με στόχο το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα.
Στην κατηγορία ΚΖ2 με τα εξατάχυτα μοτέρ ο συνήθης ύποπτος, Μιχάλης Κ. Χαλκιόπουλος της αγωνιστικής ομάδας Eagle Racing, και ο Ραφαήλ Ορφανίδης μοιράστηκαν τις πρώτες θέσεις των δύο σκελών, αλλά νικητής τελικά ήταν ο πρώτος με ταχύτερο χρόνο που σημείωσε στον Α’ τελικό. Στην τρίτη θέση τερμάτισε ο πολύ γνωστός οδηγός από την εμπλοκή του στους αγώνες του GP2 Vladimir Arabajiev από την Βουλγαρία. Ο έτερος οδηγός της Eagle Racing, Μιχάλης Α. Χαλκιόπουλος κατάφερε να τερματίσει στην 11η θέση της κατηγορίας KF3 του πρώτου αγώνα και να εγκαταλείψει στο δεύτερο έπειτα από σύγκρουση που είχε και ενώ βρισκόταν στην 4η θέση. Στις υπόλοιπες κατηγορίες, ο Βούλγαρος Berkay Besler κέρδισε την πρώτη θέση στην κατηγορία Mini, κάτι που κατάφερε να κάνει ο Φίλιππος Καλέσης στην KF3 και ο Γιώργος Καρακούλας στην KF2.
Η συνέχεια του πρωταθλήματος καρτ Νοτιοανατολικής Ευρώπης θα δοθεί το δεύτερο Σαββατοκύριακο του Μάιου στο Βουκουρέστι ενώ η συνέχεια για το πανελλήνιο πρωτάθλημα θα δοθεί στην Πάτρα στις 26-27 Ιουνίου.

Βαθμολογίες Πρωταθλήματος Ν/Α Ευρώπης
Κατηγορία KZ2
1. Χαλκιόπουλος (45)
2. Ορφανίδης Ρ. (45)
3. Arabajiev (29)

Κατηγορία KF3
1. Καλέσης (50)
2. Onder (33)
3. Κελεσίδης (32)
14. Χαλκιόπουλος (5)

Βαθμολογίες Ελληνικού Πρωταθλήματος
Κατηγορία ΚΖ2
1. Χαλκιόπουλος (39)
2. Ορφανίδης Ρ. (34)
3. Ορφανίδης Π. (25)

Κατηγορία ΚF3
1. Καλέσης (60)
2. Κυδωνάκης (36)
3. Drio (30)
7. Χαλκιόπουλος (14)