67_Honda Accord Super Turing_internetΠανελλήνιο Πρωτάθλημα Ταχύτητας
Αυτοκινητοδρόμιο Μεγάρων– 5ος Γύρος
Ημερομηνία Δοκιμών: 18 Νοεμβρίου
Ημερομηνία Αγώνα: 19 Νοεμβρίου

Στο αυτοκινητοδρόμιο των Μεγάρων ολοκληρώθηκαν, πριν από λίγο, οι επίσημες δοκιμές των οδηγών που συμμετέχουν στον 5ο και τελευταίο γύρο του πανελληνίου πρωταθλήματος ταχύτητας. Κάτω από εξαιρετικές καιρικές συνθήκες αλλά και παρουσία αρκετών θεατών, περισσότεροι από 60 οδηγοί έδωσαν τον καλύτερό τους εαυτό, προκειμένου να πετύχουν μια καλή θέση στην αυριανή εκκίνηση του αγώνα.
Στην κατηγορία Open, ο Ανδρέας Χαλκιόπουλος από τη Ρόδο σημείωσε τον απόλυτο χρόνο, αφήνοντας πίσω του, τον Σάμι Φάις και τον Κώστα Χαλκιόπουλο, αμφότεροι με Honda Accord Super Turing. Στην Sport, ο Νεκτάριος Δέγλερης (Peugeot 106) αποδείχτηκε ταχύτερος των υπολοίπων της κατηγορίας. Δεύτερο χρόνο, σημείωσε ο Παναγιώτης Κοσιάβελος (Peugeot 106) και τρίτο, ο Ρένος Αρβανιτάκης (Suzuki Swift). Τέλος, στην κατηγορία των ιστορικών, ο Μάριος Σταφυλοπάτης με Ford GT40, επικράτησε του Τάκη Σκαλτσά (Ford Escort) και του Ρίτσαρντ Βαρτς (Lotus Elan).
Οι αγώνες θα πραγματοποιηθούν αύριο και θα ξεκινήσουν στις 10:00 το πρωί.

ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΟΔΗΓΩΝ

Ανδρέας Χαλκιόπουλος:
«Σημείωσα το χρόνο που ήθελα. Αν αύριο πάνε όλα καλά και δεν αντιμετωπίσω κάποιο πρόβλημα, τότε, θα κυνηγήσω την πρώτη θέση».

Κώστας Χαλκιόπουλος:
«Είχα κάποια προβλήματα με το αυτοκίνητο και δεν τα πήγα όπως θα ήθελα. Στόχος μου για τον αγώνα, είναι μία θέση στο βάθρο».