Κύπελο Kart “Rotax Max Challenge”
Πίστα Μεγάρων, 3ος γύρος

Με 46 συμμετοχές από όλη την Ελλάδα, πραγματοποιήθηκε το Σαββατοκύριακο 26-27 Σεπτεμβρίου ο 3ος γύρος του κυπέλλου Rotax Max Challenge. Η πίστα των Μεγάρων φιλοξένησε τον παραπάνω αγώνα, που προσέφερε μοναδικές συγκινήσεις σε όσους βρέθηκαν εκεί για να παρακολουθήσουν από κοντά τα μικρά αλλά εντυπωσιακά πολύ γρήγορα μονοθέσια.
Οι 46 οδηγοί έτρεξαν σε τέσσερις κατηγορίες και μετά από δοκιμές, κατατακτήριες και διπλούς αγώνες, αναδείχτηκαν οι νικητές. Τελικά ο Μιχάλης Κ. Χαλκιόπουλος της αγωνιστικής ομάδας Eagle Racing, τον οποίο στηρίζει η εταιρεία πετρελαιοειδών Silk Oil, ανέβηκε στο ψηλότερο σκαλί του βάθρου της DD2. Ο έτερος οδηγός της ομάδας, Μιχάλης Α. Χαλκιόπουλος, τερμάτισε στην 4η θέση της Junior την οποία κέρδισε ο Βαν Γκίλντερ Λοβέρτος. Στις υπόλοιπες κατηγορίες, Mini και Senior, Οικονόμου και Ιωάννου αντίστοιχα, κατέκτησαν τις πρώτες θέσεις.
Ο επόμενος αγώνας που είναι και ο τελικός του θεσμού, θα διεξαχθεί την 1η Νοεμβρίου στην Αθήνα.

ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΟΔΗΓΩΝ

Μιχάλης Κ. Χαλκιόπουλος (κατηγορία DD2)
«Επιτέλους ήρθε η νίκη που περιμέναμε τόσο καιρό. Είμαι πολύ χαρούμενος και ελπίζω να πάμε το ίδιο καλά και στον Τελικό του πρωταθλήματος».

Μιχάλης Α. Χαλκιόπουλος (κατηγορία KF3)
«Η 4η θέση είναι καλή αν και πιστεύω ότι θα μπορούσα να έχω πάει ακόμα καλύτερα».