Παρουσία εκατοντάδων θεατών και με ιδανικές καιρικές συνθήκες διεξήχθη στην πίστα “Kartodromo” των Αφιδνών, ο πρώτος γύρος του πανελληνίου πρωταθλήματος καρτ. Στον αγώνα έλαβαν μέρος 51 οδηγοί από όλη την Ελλάδα και χωρίστηκαν σε πέντε κατηγορίες.
Μεταξύ αυτών και οι δύο οδηγοί της αγωνιστικής ομάδας Eagle Racing που έδωσαν δυναμικό παρών και έφυγαν με δύο νίκες! Συγκεκριμένα, ο Μιχάλης Κ. Χαλκιόπουλος κατάφερε να κερδίσει την πρώτη θέση τόσο στον πρώτο, όσο και στον δεύτερο αγώνα της κατηγορίας ΚΖ2 και να ξεκινήσει με τον καλύτερο δυνατό τρόπο το πρωτάθλημα. Αντίστοιχα, ο Μιχάλης Α. Χαλκιόπουλος ο οποίος είχε πολύ καιρό να κάνει προπόνηση, κατέκτησε μια 4η και μία 5η θέση στην ΚF3. Και οι δυο οδηγοί είχαν την υποστήριξη της εταιρείας πετρελαιοειδών Silk Oil. Τη νίκη στην KF3 κατέκτησε ο Καλέσης.
Στις υπόλοιπες κατηγορίες, Παπαναστασίου και Πλανζάς μοιράστηκαν την πρώτη θέση στην κατηγορία Hobby, ο Παππάς τερμάτισε δυο φορές στην πρώτη θέση της KF2 και τέλος, Σαγανάς και Λειβησιάνος μοιράστηκαν την κορυφή στην κατηγορία Mini. Η συνέχεια του πρωταθλήματος θα δοθεί στις 10-11 Απριλίου στη Θεσσαλονίκη.

ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΟΔΗΓΩΝ
Μιχάλης Κ. Χαλκιόπουλος (κατηγορία KΖ2)
«Το να αρχίζεις τη χρονιά με δύο νίκες είναι ό,τι το καλύτερο. Θα συνεχίσουμε την προσπάθεια για να πετύχουμε τους στόχους που έχουμε θέσει για φέτος».

Μιχάλης Α. Χαλκιόπουλος (κατηγορία KF3)
«Είχα πολύ καιρό να κάνω προπόνηση και οι θέσεις που κατέκτησα με ικανοποιούν. Ελπίζω ότι η συνέχεια θα είναι καλύτερη για μένα και κυρίως σε μια κατηγορία με πολύ έντονο ανταγωνισμό».