Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Καρτ
Πίστα Καρτ Αφιδνών: 1ος Γύρος

Από την πίστα «Kartodromo» των Αφιδνών, ξεκίνησε το πανελλήνιο πρωτάθλημα καρτ. Οι πολλές και καλές συμμετοχές προσέφεραν πλούσιο θέαμα στους θεατές που βρέθηκαν στη πίστα και έφυγαν με πολύ καλές εντυπώσεις. Στην προσέλευση του κόσμου σημαντικό έπαιξαν ρόλο και οι καιρικές συνθήκες που ήταν ιδανικές για αγώνα.
Στην κατηγορία Mini, νικητής αναδείχτηκε ο Φίλιππος Καλέσης ο οποίος άφησε πίσω του, το Νίκο Κιουτσουκηλιά. Την παράσταση όμως έκλεψε ο Μιχάλης Α. Χαλκιόπουλος που κέρδισε την Pole Position, πέτυχε τον ταχύτερο γύρο και τερμάτισε και στους δύο τελικούς στη 3η θέση. Η κατηγορία Junior ήταν υπόθεση του Μιχάλη Κ. Χαλκιόπουλου, ο οποίος ξεκίνησε δυναμικά το πρωτάθλημα τερματίζοντας και στους δύο τελικούς στην πρώτη θέση. Δεύτερος τερμάτισε ο Αντώνης Μπουραντάνας και τρίτος ο Στράτος Ντάλαρης. Αξίζει να σημειώσουμε πως, τα ξαδέρφια Χαλκιόπουλοι ήρθαν από τη Ρόδο, έχοντας την υποστήριξη της εταιρίας πετρελαιοειδών Silk Oil. Τέλος, στην κατηγορία «Εθνική 125», τη καρό σημαία πήρε ο Κώστας Χατζής και ακολούθησαν, οι Ιωάννης Φελέκος και Βασίλης Γιαννούλης με τους δύο τελευταίους να είναι οι… πρώτοι του νεοσύστατου θεσμού, PCR.
Η συνέχεια του πρωταθλήματος θα δοθεί στην Αθήνα στις 28-29 Απριλίου.

ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΟΔΗΓΩΝ

Μιχάλης Κ. Χαλκιόπουλος (κατηγορία Intercontinental A – Junior)
«Έφερα το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα. Δύο νίκες σε δύο τελικούς και μάλιστα με το ξεκίνημα της χρονιάς σου δίνει ώθηση για τη συνέχεια, που ελπίζω να είναι ανάλογη της σημερινής»

Μιχάλης Α. Χαλκιόπουλος (κατηγορία Mini)
«Ανέβηκε στο βάθρο των νικητών δύο φορές τερματίζοντας στην 3η θέση των δύο τελικών. Είμαι πολύ ικανοποιημένος από το αποτέλεσμα, αν και περιμένω στους επόμενους αγώνες να πάω πολύ καλύτερα».