Η Κίνηση μέτρησε…

Με απόλυτη επιτυχία στέφθηκε η Κοινωνική προσφορά της Ροδίτικης εταιρείας υγρών καυσίμων «Silk Oil»! Ξεκινώντας μια δράση στις 15 Δεκεμβρίου 2014 και ολοκληρώνοντας στις 31 Μαρτίου 2015, η εταιρεία συγκέντρωσε ποσό 3.000 Ευρώ για το «Κοινωνικό Παντοπωλείο» της Ρόδου!

Η «Silk Oil» βοηθά τους συνανθρώπους μας, στηρίζει την τοπική οικονομία, τονώνει την αγορά της Ρόδου, κάνοντας πράγματα πολύ απλά!

«Βάζουμε βενζίνη από πρατήρια της Ροδίτικης εταιρίας υγρών καυσίμων «Silκ Oil» και ενισχύουμε το κοινωνικό αυτό έργο! «Silk Oil»! Γιατί η κίνηση μετράει!», ήταν το σύνθημα προς τους ευαίσθητους καταναλωτές, που ανταποκρίθηκαν με τον καλύτερο τρόπο και τους αξίζουν τα περισσότερα συγχαρητήρια!
ΕΞΙ ΠΡΑΤΗΡΙΑ ΣΤΗ ΡΟΔΟ
Στη Ρόδο λειτουργούν από το 2005 έξι πρατήρια με το σήμα της εταιρίας.
Συγκεκριμένα:
-Στο 3ο χλμ Ρόδου-Καλλιθέας ΑΦΟΙ ΤΣΑΓΓΑΡΑΚΗ ΟΕ
-Στα Αφάντου, υποκατάστημα ΔΡΑΚΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΚΑΙ ΣΙΑ ΟΕ
-Στο 24ο χλμ Ρόδου-Λίνδου ΔΡΑΚΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ
-Στη Δαματριά ΠΗΔΙAΚΗΣ ΚΥΡΙΑΚΟΣ
-Στη Θολό ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΗΣ ΚΩΝ/ΝΟΣ
-Στα Καλαβάρδα ΠΟΝΗΡΗ ΜΑΡΙΑ

Ενισχύσαμε το «Κοινωνικό Παντοπωλείο» της Ρόδου, βάζοντας βενζίνη! Έτσι, απλά!

Τον κ. Ανδρέα Χαλκιόπουλο, εκπρόσωπο της εταιρείας υγρών καυσίμων Silk Oil και την κα Ελένη Πάππου, εκπρόσωπο της εταιρείας Πάππου ΑΕ, δέχθηκε την Παρασκευή στο γραφείο του ο Περιφερειάρχης Νοτίου Αιγαίου κ. Γιώργος Χατζημάρκος, τους οποίους ευχαρίστησε θερμά για την κοινή πρωτοβουλία στήριξης της δομής του Κοινωνικού Παντοπωλείου, παρόντος και του Αντιπεριφερειάρχη Κοινωνικής Μέριμνας κ. Ηλία Ζωγραφίδη.

Νωρίτερα, ο κ. Χαλκιόπουλος και η κα Πάππου παρέδωσαν στο Κοινωνικό Παντοπωλείο τρόφιμα συνολικής αξίας 4.000 ευρώ. Μέσα από την δράση της Silk Oil «Η κίνηση μετράει», που υλοποιήθηκε κατά το διάστημα 15/12/2014 έως 31/03/2015, στο πλαίσιο του προγράμματος της Κοινωνικής Εταιρικής Ευθύνης της εταιρείας, συγκεντρώθηκαν 3.000 ευρώ με τα οποία αγοράστηκαν τρόφιμα σε τιμές κόστους από την εταιρεία Πάππου ΑΕ., η οποία προσέφερε επιπλέον άλλα 1.000. Ευρώ.

Ο Περιφερειάρχης κ. Γιώργος Χατζημάρκος, εξήρε την κοινωνική ευαισθησία των δύο επιχειρήσεων, που με ανεπτυγμένο το αίσθημα κοινωνικής ευθύνης, σπεύδουν να στηρίξουν μια κοινωνία που έχει λυγίσει υπό το βάρος της κρίσης.

koinoniko-pantopoleio_silk_02«Είναι πολύ μεγάλη η χαρά μας να υποδεχόμαστε τον κ. Ανδρέα Χαλκιόπουλο, εκπρόσωπο μιας μεγάλης τοπικής επιχείρησης, για την οποία είμαστε υπερήφανοι, την Silk Oil, που σχεδίασε μια ειδική δράση μέσα από την οποία συγκέντρωσε ένα σημαντικό ποσό, που διέθεσε για την λειτουργία του Κοινωνικού Παντοπωλείου και την κα Ελένη Πάππου, εκπρόσωπο της εταιρείας Πάππου ΑΕ, η οποία σταθερά, χρόνια τώρα στηρίζει την λειτουργία αυτής της δομής» ανέφερε ο κ. Χατζημάρκος και πρόσθεσε: «Διανύουμε μια περίοδο έντονης ανησυχίας και αβεβαιότητας, αλλά αυτό δεν πρέπει να μας εμποδίζει από το να αναγνωρίσουμε και να επιβραβεύσουμε τις συμπεριφορές αυτές, που έρχονται να στηρίξουν μια κοινωνία γονατισμένη, και αυτό γίνεται συστηματικά στον τόπο μας από ανθρώπους που έχουν ανεπτυγμένο το αίσθημα της κοινωνικής ευθύνης. Το “ευχαριστώ” μας σε αυτούς τους ανθρώπους μπορεί να ακούγεται τυπικό, όμως είναι εξαιρετικά ουσιαστικό, διότι χωρίς την δική τους ευαισθησία, δεν θα μπορούσαμε να έχουμε το εύρος της δραστηριότητας που οι κοινωνικές ανάγκες επιβάλλουν, στο Κοινωνικό Παντοπωλείο. Οι ανάγκες είναι δυστυχώς πολύ μεγάλες Μακάρι να μην είχαμε την ανάγκη των συμπατριωτών μας, που βοηθούν με ένα τρόπο που είναι πραγματικά εντυπωσιακός».

Καταλήγοντας ο Περιφερειάρχης ευχήθηκε να υπάρξει σύντομα ανατροπή αυτής της ζοφερής πραγματικότητας: «Θέλω να πιστεύω ότι θα έρθουν σύντομα οι καλύτερες μέρες που όλοι περιμένουμε και στιγμές σαν την σημερινή θα τις θυμόμαστε απλά και μόνο για να κρατάμε ζωντανό στην μνήμη μας το πώς λειτουργεί μια κοινωνία αλληλεγγύης και συνεργασίας, όπου ο ατομικισμός υποβαθμίζεται και προέχει το συνολικό καλό. Είναι βαθιά η υποχρέωσή μας απέναντι στους συμπατριώτες μας, τον κ. Χαλκιόπουλο και την κα Πάππου. Ένα πολύ μεγάλο “ευχαριστώ” εκ μέρους όλων των ωφελουμένων από την δική τους ευαισθησία».

Ο κ. Ανδρέας Χαλκιόπουλος είπε ότι ανάλογες πρωτοβουλίες με αυτή που υλοποιήθηκε για το Κοινωνικό Παντοπωλείο της Ρόδου θα αναληφθούν σύντομα και σε άλλα νησιά όπου δραστηριοποιείται η Silk Oil. «Σκοπός μας είναι να παρακινήσουμε και άλλες εταιρείες να προσφέρουν για το κοινό καλό» ανέφερε.

Από την πλευρά της η κα Πάππου ανέφερε: «Η εταιρεία Πάππου ΑΕ είναι όλα αυτά τα χρόνια κοντά στον συνάνθρωπο και συμπολίτη. Θεωρούμε ότι είναι υποχρέωσή μας να βοηθήσουμε, στις δύσκολες μέρες που περνάμε και πολύ περισσότερο σε μέρες αγάπης».