Για δεύτερη συνεχή χρονιά η Ροδίτικη εταιρία υγρών καυσίμων «Silk Oil» υλοποιεί μια ευχάριστη και διαφορετική κοινωνική δράση, που αγκαλιάστηκε από όλους τους Ροδίτες την πρώτη φορά. Με τις φθηνότερες τιμές της αγοράς, από την 1η Δεκεμβρίου 2015 και έως 31 Μαρτίου 2016 η «Silk Oil» και πάλι προσφέρει με κάθε 10 λίτρα βενζίνης, 1 λεπτό του Ευρώ  στο «Κοινωνικό Παντοπωλείο» της Ρόδου!

ΕΝΙΣΧΥΕΙ ΤΟ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΠΑΝΤΟΠΩΛΕΙΟ

Βοηθά τους συνανθρώπους μας, στηρίζει την τοπική οικονομία, τονώνει την αγορά της Ρόδου, κάνοντας πραγματικά κάτι πολύ απλό!

«Βάζουμε βενζίνη από πρατήρια της Ροδίτικης εταιρίας υγρών καυσίμων «Silκ Oil» και ενισχύουμε το κοινωνικό αυτό έργο!

«Silk Oil»! Γιατί η κίνηση μετράει!», αναφέρει το σχετικό μήνυμα προς τους ευαίσθητους καταναλωτές.

ΡΟΔΙΤΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΜΕ ΕΔΡΑ ΤΗ ΡΟΔΟ

H Εταιρεία «Silk Oil» ιδρύθηκε στη Ρόδο το 1988 από μετόχους που δραστηριοποιούνταν στην εμπορία πετρελαιοειδών από το 1958 με γνώσεις και εμπειρία. Με γνώμονα την ποιότητα, την ποιότητα και τις ανταγωνιστικές τιμές αποτελεί μια συνεχώς αναπτυσσόμενη εταιρία. Σήμερα διαθέτει ιδιόκτητες εγκαταστάσεις αποθήκευσης υγρών καυσίμων στην Κρήτη και τη Σάμο. Με έδρα τη Ρόδο και τέσσερα υποκαταστήματα στον Πειραιά, τη Θεσσαλονίκη, την Κρήτη και την Σάμο, μέσω των οποίων προμηθεύει με υγρά καύσιμα και υγραέριο όλη την ελληνική Επικράτεια.

Συνολικά 400 πρατήρια υγρών καυσίμων και υγραεριοκίνησης  σε όλη την Ελλάδα φέρουν το σήμα της «Silk Oil».