Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Σκαφών Offshore
1ος Γύρος – Ρόδος

Από τη Ρόδο ξεκίνησε και φέτος, το πανελλήνιο πρωτάθλημα σκαφών Offshore. Εκατοντάδες θεατές παρακολούθησαν την πρώτη «μάχη» της χρονιάς μεταξύ 23 πληρωμάτων που έδωσαν τον καλύτερό τους εαυτό κόντρα στο χρόνο και τα… κύματα.
Το αγωνιστικό διήμερο ξεκίνησε το Σάββατο από την περιοχή Ψαροπούλα της Ρόδου με τον αγώνα offshore μήκους 50 ναυτικών μιλίων. Η συνέχεια δόθηκε την Κυριακή στο Φαληράκι και με αγώνα τύπου σιρκουί μήκους 20 ν.μ. Τα συγκεντρωτικά αποτελέσματα ανέδειξαν και τους νικητές που ήταν και φέτος οι περσινοί πρωταθλητές Ελλάδος. Ο λόγος για τους Χαλκιόπουλο – Μπρόκο που δεν δυσκολεύτηκαν να κερδίσουν εντός έδρας και πανηγύρισαν στο τέλος του διημέρου την πρώτη τους νίκη για φέτος. «Όπλο» το γνωστό σκάφος SR9 560 ίππων με χορηγό την εταιρία πετρελαιοειδών Silk Oil. Σε επίπεδο γενικής ακολούθησαν οι Νικολάου – Χατζηφούντας, ενώ το βάθρο συμπλήρωσαν οι Μαρκόπουλος – Βλάχος.
Ο επόμενος αγώνας του πρωταθλήματος θα διεξαχθεί στις 17-18 Μαΐου στη Λέρο.

Δηλώσεις Ανδρέα Χαλκιόπουλου (1ος γενικής)
«Είμαστε πολύ ικανοποιημένοι από το αποτέλεσμα. Το Σάββατο, προβληματιστήκαμε από τα 5 μποφόρ και τα πολύ ψηλά κύματα, όμως τέλος καλό όλα καλά. Περιμένουμε τον επόμενο αγώνα στη Λέρο».