Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Σκαφών Offshore
2ος Γύρος – Λέρος

Στη Λέρο πραγματοποιήθηκε το Σαββατοκύριακο 23-24 Μαΐου, παρουσία εκατοντάδων θεατών, ο 2ος γύρος του πανελληνίου πρωταθλήματος φουσκωτών σκαφών Offshore. Στον πρώτο αγώνα που ήταν τύπου σιρκουί, νικητές στην μεγάλη κατηγορία 2x300Hp αναδείχτηκαν οι Χαλκιόπουλος – Μπρόκος που συμμετείχαν με σκάφος SportRib 9 με κινητήρες 2x240Hp και χορηγό την εταιρεία πετρελαιοειδών Silk Oil. Οι Ροδίτες κατέκτησαν τη δεύτερη φετινή τους νίκη και άφησαν πίσω τους Νικολάου και Γραμματικάκη. Στις κατηγορίες Sport 300 και Sport 200 νικητές ήταν οι Μαρκόπουλος και Καλαφατάς αντίστοιχα, έχοντας και αυτοί την υποστήριξη της Silk Oil.
Στον δεύτερο αγώνα που πραγματοποιήθηκε με πέντε μποφόρ η πρώτη θέση δεν άλλαξε χέρια και οι Χαλκιόπουλος – Μπρόκος ανέβηκαν και πάλι στο ψηλότερο σκαλί του βάθρου αφήνοντας αυτή τη φορά πίσω τους, τους Μιχελαράκη και Νικολάου. Στις κατηγορίας Sport 300 και Sport 200, ταχύτεροι αναδείχτηκαν οι Λουλουργάς και Καλαφατάς αντίστοιχα.
Ο επόμενος διπλός αγώνας του πρωταθλήματος θα διεξαχθεί στις 13-14 Ιουνίου στη Θεσσαλονίκη.

Δηλώσεις Ανδρέα Χαλκιόπουλου
«Καταφέραμε να κερδίσουμε για δεύτερη φορά φέτος. Αν και είχαμε μία άτυχη στιγμή στον αγώνα του Σαββάτου τελικά τερματίσαμε πρώτοι. Στόχος μας είναι πάντα η κορυφή κάτι που θα επιδιώξουμε να κάνουμε και στον αγώνα της Θεσσαλονίκης».