Την Τετάρτη 15 Φεβρουαρίου, στο αμφιθέατρο του Υπουργείου Μεταφορών και Επικοινωνιών, η ΕΛΠΑ και η Εθνική Επιτροπή Αγώνων (ΕΘ.Ε.Α.) βράβευσαν τους καλύτερους οδηγούς στην Ελλάδα. Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε παρουσία των βουλευτών κκ. Άρη Σταθάκη και Θεόδωρου Κολιοπάνου, του Πρόεδρου του ΕΟΤ κ. Δημήτρη Λαμπαδάριου, του Δ/ντή της Τροχαίας Αρχηγείου ΕΛ.ΑΣ. κ. Χρήστου Ντζούφρα και άλλων πολιτειακών παραγόντων, όπως και παρουσία σύσσωμου του Δ.Σ. της ΕΛΠΑ και της ΕΘ.Ε.Α.
Μεταξύ των διακριθέντων, ήταν και οι οδηγοί της αγωνιστικής ομάδας Eagel Racing που πέρυσι συμμετείχαν έχοντας την υποστήριξη της εταιρίας πετρελαιοειδών Silk Oil. Ο Ανδρέας Χαλκιόπουλος, κατέκτησε τον τίτλο στην κατηγορία Open του πρωταθλήματος ταχύτητας, ενώ ο αδερφός του, Κώστας, τερμάτισε τρίτος. Και οι δύο έτρεξαν με Honda Accord Super Turing, προσφέροντας μοναδικό θέαμα σε όσες πόλεις ταξίδεψαν (Αθήνα, Ρόδος και Τρίπολη). Εντύπωση προκάλεσε και η συμμετοχή των δύο μικρών οδηγών της Eagle Racing. Ο Μιχάλης Κ. Χαλκιόπουλος, ολοκλήρωσε τις αγωνιστικές του υποχρεώσεις, έχοντας τερματίσει 1ος στο κύπελλο Rotax Νοτίου Ελλάδος και 4ος στην κατηγορία Junior του πανελληνίου πρωταθλήματος καρτ. Τέλος ο Μιχάλης Α. Χαλκιόπουλος, τερμάτισε 6ος στην κατηγορία Mini του πανελληνίου πρωταθλήματος καρτ.
Για τη φετινή χρονιά, οι οδηγοί της Eagle Racing, θα συνεχίσουν να τρέχουν στο πρωτάθλημα ταχύτητας αυτοκινήτων αλλά και στο αντίστοιχο του καρτ.

ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΟΔΗΓΩΝ

Ανδρέας Χαλκιόπουλος:
«Σίγουρα, η 1η θέση με ικανοποιεί απόλυτα. Το 2006 κατάφερα να κερδίσω σε όλους τους αγώνες πρώτος και το ίδιο ελπίζω να καταφέρω φέτος. Στα σχέδιά μου, έχω και κάνω και μερικούς αγώνες στο εξωτερικό»

Κώστας Χαλκιόπουλος:
«Το 2007 χρειάζεται ακόμα μεγαλύτερη προσπάθεια. Θα τρέξω στο πανελλήνιο πρωτάθλημα ταχύτητας με Honda Accord Super Turing»

Μιχάλης Κ. Χαλκιόπουλος
«Η πρώτη θέση στο κύπελλο Rotax, ήταν ό,τι καλύτερο για μένα. Ωστόσο, η 4η θέση στην κατηγορία Mini του πρωταθλήματος με αφήνει πολύ ικανοποιημένο»

Μιχάλης Α. Χαλκιόπουλος
«Ελπίζω πως, φέτος θα τα πάω ακόμα καλύτερα. Το 2006, ο ανταγωνισμός ήταν μεγάλος και η θέση που τερμάτισα, ήταν αρκετά καλή»

ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ 2006

Ανδρέας Χαλκιόπουλος Πρωτάθλημα Ταχύτητας 1η θέση
Κώστας Χαλκιόπουλος Πρωτάθλημα Ταχύτητας 3η θέση
Μιχάλης Κ. Χαλκιόπουλος Πρωτάθλημα Καρτ 4η θέση
Κύπελλο Rotax (νοτ. Ελλάδος) 1η θέση
Μιχάλης Α. Χαλκιόπουλος Πρωτάθλημα καρτ 6η θέση