Πρωτάθλημα Καρτ Ν/Α Ευρώπης
Πίστα “Drive Park”
Περιοχή: Θεσσαλονίκη (Ν. Ρύσιος)
Ημερομηνία: 22-23 Νοεμβρίου 2008

Στην πίστα “Drive Park” της Θεσσαλονίκης πραγματοποιήθηκε το Σαββατοκύριακο 22-23 Νοεμβρίου το πρωτάθλημα καρτ νοτιοανατολικής Ευρώπης. Οδηγοί από όλες τις γειτονικές χώρες χωρίστηκαν σε τέσσερις κατηγορίες και έδωσαν τη δική τους μάχη για διάκριση, έχοντας στόχο τον πολυπόθητο τίτλο, μιας και ο αγώνας ήταν ο 5ος και τελευταίος του φετινού θεσμού.
Μεταξύ των συμμετεχόντων ήταν και οι δύο οδηγοί της αγωνιστικής ομάδας, Eagle Racing από τη Ρόδο, οι οποίοι πραγματοποίησαν πολύ καλές εμφανίσεις. Ο Μιχάλης Κ. Χαλκιόπουλος κατάφερε να αποσπάσει μία 5η θέση αλλά η εγκατάλειψη στον 2ο αγώνα έπειτα από σύγκρουση που είχε με άλλον οδηγό τον έριξε στην 9η στο σύνολο της κατηγορίας ΚΖ2, μεταξύ 20 οδηγών. Ο αγώνας προσμετρούσε και στο πανελλήνιο πρωτάθλημα όπου ο Ροδίτης απέσπασε τους βαθμούς της 3ης θέσης. Ο έτερος οδηγός της ομάδας, Μιχάλης Α. Χαλκιόπουλος που συμμετείχε στην κατηγορία KF3 τερμάτισε στην 10η και 11η θέση του διπλού αγώνα αντίστοιχα, ενώ στο σύνολο βρέθηκε 10ος μεταξύ 21 οδηγών.
Τις προσπάθειες της ομάδας Eagle Racing στήριξαν γι’ ακόμα μία φορά η εταιρεία πετρελαιοειδών Silk Oil τα καταστήματα Pro Ride και η Interpid.