42_Honda Accord BTCC_Kosta XalkiopoulosΠανελλήνιο Πρωτάθλημα Ταχύτητας
Αυτοκινητοδρόμιο Μεγάρων– 5ος Γύρος
Ημερομηνία Δοκιμών: 18 Νοεμβρίου
Ημερομηνία Αγώνα: 19 Νοεμβρίου

Στο αυτοκινητοδρόμιο των Μεγάρων θα πέσει, την ερχόμενη Κυριακή, η αυλαία του πανελληνίου πρωταθλήματος ταχύτητας. Μετά τον επιτυχημένο αγώνα της Ρόδου, οι οδηγοί θα δώσουν δυναμικό παρών και στον 5ο γύρο. Συνολικά, θα τρέξουν 63 οδηγοί, οι οποίοι θα χωριστούν στις κατηγορίες Open, Sport και Ιστορικά.
Το ενδιαφέρον των θεατών θα επικεντρωθεί στην πιο θεαματική κατηγορία, την Open, η οποία έχει συγκεντρώσει τις πιο δυνατές συμμετοχές που φτάνουν στο σύνολο τις 17. Μεταξύ αυτών, ξεχωρίζουν τα «τέρατα» από τη Ρόδο, τα γνωστά σε όλους Honda Accord Super Turing της αγωνιστικής ομάδας Eagle Racing, που στηρίζει η εταιρία πετρελαιοειδών Silk Oil. Με δύο αυτοκίνητα και οδηγούς τους Ανδρέα και Κώστα Χαλκιόπουλο, στόχος της ομάδας είναι οι πρώτες θέσεις. Σημειώνουμε ότι, το πρωτάθλημα της κατηγορίας έχει κατακτήσει από τον προηγούμενο αγώνα ο Ανδρέας Χαλκιόπουλος έχοντας πετύχει μόνο νίκες και φυσικά στόχος για φέτος είναι να κλείσει τη χρονιά με το απόλυτο ρεκόρ όσον αφορά τις πρώτες θέσεις.
Οι δοκιμές θα πραγματοποιηθούν το Σάββατο ενώ, την Κυριακή στις 10:00, θα ξεκινήσουν οι πρώτοι αγώνες.

ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΟΔΗΓΩΝ

Ανδρέας Χαλκιόπουλος:
«Πάμε στα Μέγαρα χωρίς κανένα άγχος αφού, έχουμε κατακτήσει τον τίτλο από τον αγώνα της Ρόδου. Στόχος μας, εκτός από τη νίκη, είναι το θέαμα, έτσι ώστε οι θεατές που θα έρθουν να μας δουν από κοντά να μείνουν απόλυτα ικανοποιημένοι»

Κώστας Χαλκιόπουλος:
«Μετά την ατυχία που είχα στη Ρόδο, στόχος μου είναι μια θέση το βάθρο, προκειμένου να μπορέσω να βρεθώ όσο πιο ψηλά μπορώ στο βαθμολογικό πίνακα».