Κύπελλο Rotax Max Challenge
Πίστα: “KART KAFE”
Γύρος: 3ος – Σπάρτη
Ημερομηνία: 7-8 Ιουλίου

Στη Σπάρτη και συγκεκριμένα στην πίστα «Kart Kafe» πραγματοποιήθηκε, το Σαββατοκύριακο 7-8 Ιουλίου, ο 3ος γύρος του κυπέλλου Rotax Challenge το οποίο στηρίζει η εταιρία πετρελαιοειδών Silk Oil. Οι υψηλές θερμοκρασίες δεν στάθηκαν εμπόδιο στις προσπάθειες των οδηγών που έδωσαν το καλύτερό τους εαυτό, χαρίζοντας πλούσιο θέαμα στους παρευρισκομένους.
Η κατηγορία Junior αποδείχτηκε υπόθεση του Μιχάλη κ. Χαλκιόπουλου, ο οποίος κατάφερε να κερδίσει την Pole Position αλλά και να δει πρώτος την καρό σημαία στο τελικό. «Η νίκη αυτή ήρθε μετά από πολύ κόπο και δουλειά που κάνουμε όλοι στην ομάδα. Ελπίζω ότι, θα συνεχίσω με αυτό το ρυθμό και στη συνέχεια του θεσμού» τόνισε ο νικητής της Junior τον οποίο στηρίζει η Silk Oil και τα καταστήματα Pro Ride (εμπορία ειδών ρουχισμού μοτοσικλέτας). Στα 2,6 δευτερόλεπτα πιο πίσω από τον Ροδίτη οδηγό, τερμάτισε ο Καρακούλας ενώ το βάθρο της κατηγορίας συμπλήρωσε ο Κουμουνδρούρος.
Μποχωρίδης, Ποντίκης και Ζησιμόπουλος, ήταν οι τρεις καλύτεροι της κατηγορίας DD2, ενώ αντίστοιχα στη Senior MAX, Αρβανιτάκης, Μακρόπουλος και Εδιπίδης συμπλήρωσαν το βάθρο του τελικού.