Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Καρτ
Θεσσαλονίκη: 2ος Γύρος

Με τους καλύτερους οιωνούς και εξαιρετικό θέαμα συνεχίστηκε το Σαββατοκύριακο 28-29 Μαρτίου στη Θεσσαλονίκη το πανελλήνιο πρωτάθλημα καρτ. Με 66 οδηγούς σε πέντε κατηγορίες, οι «μάχες» ήταν εντυπωσιακές και άφησε ικανοποιημένους του θεατές που παρακολούθησαν από κοντά τον αγώνα.
Στην κατηγορία Mini επικράτησε ο Αλέξανδρος Ντρίο ενώ στην KF3, νικητής και με μεγάλη άνεση, αναδείχτηκε ο Χρήστος Κουτσοδήμος. Στην ΚF2, Ξυνός και Κοτέογλου μοιράστηκαν τις νίκες σε ημιτελικό και τελικό. Στην ΚΖ2 ο Παπαρέγγας πέτυχε διπλή νίκη ωστόσο, την παράσταση έκλεψε ο Μιχάλης Κ. Χαλκιόπουλος ο οποίος κατάφερε να πετύχει νέος ρεκόρ πίστας! Τέλος, στην Εθνική 125 διπλή νίκη σημείωσε ο Τζέκος.
Από την αγωνιστική ομάδα Eagle Racing ο Μιχάλης Κ. Χαλκιόπουλος εκτός από το ρεκόρ πίστας που σημείωσε, κατάφερε να κατακτήσει την Pole Position στην κατηγορία ΚΖ2 και να πετύχει μία2η και μία 3η θέση. Ο έτερος οδηγός της ομάδας Μιχάλης Α. Χαλκιόπουλος είχε μία εγκατάλειψη και μία 8η θέση στην απαιτητική κατηγορία KF3. Η συνέχεια του πρωταθλήματος θα δοθεί στις Σέρρες στις 26 Απριλίου.

ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΟΔΗΓΩΝ
Μιχάλης Κ. Χαλκιόπουλος (κατηγορία KΖ2)
«Έφερα δύο πολύ καλά αποτελέσματα και κατάφερα να πετύχω το ρεκόρ πίστας στη Θεσσαλονίκη. Σίγουρα είμαι ικανοποιημένος».

Μιχάλης Α. Χαλκιόπουλος (κατηγορία KF3)
«Ήμουν άτυχος στον ημιτελικό αλλά στον τελικό έφερα ένα καλό αποτέλεσμα. Θα δουλέψουμε ακόμα περισσότερο για να είμαστε πιο δυνατοί στους επόμενους αγώνες».