Πρωταγωνίστρια και στα καρτ η Silk Oil

Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Καρτ
Πίστα Καρτ Σερρών: 2ος Γύρος
Ημερομηνία: 30 Απριλίου

Στη πίστα καρτ των Σερρών, πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 30 Απριλίου, ο 2ος γύρος του πανελληνίου πρωταθλήματος. Ο αγώνας κατάφερε να συγκεντρώσει το ενδιαφέρον οδηγών από όλη την Ελλάδα, που στο σύνολο τους έφτασαν τους 30 και χωρίστηκαν σε δύο διαφορετικές κατηγορίες, τη Junior και τη Mini.
Και στις δύο, οι «μάχες» ήταν συναρπαστικές από τον πρώτο μέχρι τον τελευταίο γύρο. Αξιοσημείωτο ήταν το γεγονός ότι, στη Junior η διαφορά των τριών πρώτων ήταν μικρότερη των δύο δευτερολέπτων, γεγονός που μαρτυράει τον έντονο συναγωνισμό που υπήρξε. Νικητής αναδείχτηκε ο Γιώργος Κατσίνης, όμως ο Μιχάλης Χαλκιόπουλος (γιος του οδηγού αγώνων Κώστα Χαλκιόπουλου) που τρέχει φέτος για πρώτη φορά στην κατηγορία Junior, εντυπωσίασε και πάλι με την εμφάνιση του, τερματίζοντας στη 2η θέση, κάτι που είχε κάνει και πριν από τρεις εβδομάδες στο κύπελλο Rotax. Ο μόλις 12 ετών οδηγός, ταξίδεψε από τη Ρόδο και με την υποστήριξη της εταιρίας πετρελαιοειδών Silk Oil και την καθοδήγηση του υπεύθυνου της ομάδας, Κώστα Φωταρά, έφερε το επιθυμητό αποτέλεσμα. Το βάθρο συμπλήρωσε ο Βασίλης Κοτέογλου.
Η πρώτη θέση στη μικρότερη κατηγορία Mini ήταν υπόθεση του Αλέξανδρου Δαριβιανάκη που άφησε πίσω του τον «ΘΩΡ Junior». Ωστόσο, πολύ καλή ήταν η εμφάνιση και του δεύτερου οδηγού της Silk Oil, Μιχάλη Χαλκιόπουλου (του Αντρέα), ο οποίος κατάφερε να τερματίσει στην 6η θέση.
Η αγωνιστική ομάδα «Eagle Racing» της Silk Oil θα συμμετάσχει το ερχόμενο Σαββατοκύριακο (6-7 Μαΐου) στον 2ο γύρο του κυπέλλου Rotax, όπως και στον επόμενο αγώνα του πανελληνίου πρωταθλήματος που θα πραγματοποιηθεί στις 2 Ιουλίου, σε πίστα που θα ανακοινωθεί σύντομα από την ΕΘ.Ε.Α.