ΚΥΠΕΛΛΟ ROTAX CHALLENGE
Πίστα: “KART KAFE”
Γύρος: 4ος – Σπάρτη

Στην πίστα «Kart Kafe» στη Σπάρτη πραγματοποιήθηκε, το Σαββατοκύριακο 22-23 Σεπτεμβρίου, ο 4ος γύρος του κυπέλλου Rotax Challenge Νοτίου Ελλάδος. Οι καιρικές συνθήκες ήταν ιδανικές για αγώνα και έτσι οι συμμετέχοντες έδωσαν τον καλύτερό τους εαυτό, με στόχο να ανέβουν στο ψηλότερο σκαλί του βάθρου.
Στην κατηγορία Junior, ο Μιχάλης Χαλκιόπουλους επιβλήθηκε των αντιπάλων του κερδίζοντας την 1η θέση μαζί και το εισιτήριο για τον τελικό του Οκτωβρίου. Ο οδηγός από τη Ρόδο κατέκτησε και την Pole Position, αφήνοντας πίσω του, τους Βασιλέρη και Λεημονίτη. «Είμαι πολύ ικανοποιημένος από τη θέση που τερμάτισα στον αγώνα αλλά και τη βαθμολογία (1ος). Πλέον, περιμένω τον τελικό της Ελλάδας που οδηγεί στο αντίστοιχο που γίνεται στο Ντουμπάι», δήλωσε χαρακτηριστικά Χαλκιόπουλος, τον οποίο στηρίζει η Silk Oil και τα καταστήματα Pro Ride (εμπορία ειδών ρουχισμού μοτοσικλέτας). Στη Max, οι Μαϊτός, Παύλου και Παπρόπουλος συμπλήρωσαν το βάθρο, όπως συνέβη και με τους Χατζηστεφανή, Σιαγκρή και Παππά στη Max Masters. Τέλος, ο Γαβαλάς κέρδισε την Max Rookies και ο Παπαμιχάλης την DD2 και την DD2 Masters.
Ο επόμενος αγώνας του Rotax αφορά το τελικό που είναι προγραμματισμένος για τις 21 Οκτωβρίου που θα διεξαχθεί στη Σπάρτη, από όπου θα μάθουμε και τους οδηγούς που θα ταξιδέψουν στο Ντουμπάι.