Κύπελλο Rotax, 3ος Γύρος
Πίστα Καρτ Μεγάρων

Στην πίστα καρτ της πόλης των Μεγάρων , πραγματοποιήθηκε το Σαββατοκύριακο 20-21 Σεπτεμβρίου, ο 3ο γύρος του κυπέλλου Rotax Max Challenge. Με τη βροχή να δημιουργεί προβλήματα και πονοκεφάλους στους οδηγούς, το θέαμα ήταν εξαιρετικό και όπως ήταν φυσικό οι συμμετέχοντες έδωσαν τον καλύτερό τους εαυτό προκειμένου να φέρουν το θετικό αποτέλεσμα.
Ο πρώτος διπλός αγώνας διεξήχθη το Σάββατο 20 Σεπτεμβρίου, και τα αποτελέσματα που έφεραν οι δύο οδηγοί της αγωνιστικής ομάδας Eagle Racing από τη Ρόδο, Μιχάλης Κ. Χαλκιόπουλος και Μιχάλης Α. Χαλκιόπουλος ήταν ικανοποιητικά. Η συγκομιδή του πρώτου ήταν μία 1η και μία 2η θέση στην κατηγορία Max, ενώ του έτερου οδηγού της ομάδας, μία 2η και μία 3η θέση στην κατηγορία Junior. Αρκετά καλή αποδείχτηκε και η δεύτερη μέρα για τους οδηγούς της Eagle Racing την οποία στηρίζουν οι εταιρίες Silk Oil, Intrepid, και Pro Ride. Ο Μιχάλης Κ. Χαλκιόπουλος κατάφερε να κερδίσει το πρώτο σκέλος, ενώ προσέθεσε και μία δεύτερη θέση στο ενεργητικό του, σε αντίθεση με τον Μιχάλη Α. Χαλκιόπουλο ο οποίος κατέκτησε δύο φορές την 3η θέση του βάθρου.
Στην βαθμολογία που είναι και η τελική του φετινού πρωταθλήματος της Rotax, οι δύο οδηγοί της Eagle Racing κατέκτησαν τους τίτλους στις κατηγορίες Junior και Max.

Βαθμολογίες Rotax

Κατηγορία Junior
1 Μιχάλης Α. Χαλκιόπουλος 462
2 Θανάσης Βουλής 455
3 Στέφανος Διαμαντόπουλος 329

Κατηγορία Max
1 Μιχάλης Κ. Χαλκιόπουλος 508
2 Νικήτης Παύλου 492
3 Στέργιος Μπέκας 482