sil3Η εταιρία διαθέτει σύγχρονες ιδιόκτητες εγκαταστάσεις στα νησιά Κρήτη και Σάμος. Η χωρητικότητα της εγκατάστασης στην Σάμο είναι για καύσιμα 4,510,000 lt και για υγραέριο 143,000 kg. και της Κρήτης 2,475,000 lt για καύσιμα μόνο. Και οι δύο εγκαταστάσεις έχουν αναβαθμιστεί πρόσφατα και είναι σύννομες με τα προβλεπόμενα μέτρα τόσο για την ασφάλεια όσο και για το περιβάλλον.

ΓΕΩΓΡΑΦΙΚΗ ΚΑΤΑΝΟΜΗ ΑΝΑ ΥΠΟΚΑΤΑΣΤΗΜΑ

1) ΑΘΗΝΑ: Κεντρική και Νότια Ελλάδα

Η προμήθεια των καυσίμων γίνεται από τα διυλιστήρια Ελευσίνας (ΕΛ.ΠΕ.) και Κορίνθου (MOTOR OIL) και διανέμονται σε : 150 πρατήρια του δικτύου μας (που βρίσκονται στα διαμερίσματα Δυτικής Ελλάδας, Στερεάς και Πελοποννήσου)από την Νότια Πελοπόννησο έως την Λαμία.

2) ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ: Βόρεια Ελλάδα

Η προμήθεια των καυσίμων γίνεται από τα διυλιστήρια των ΕΛ.ΠΕ. στην Θεσσαλονίκη και διανέμονται σε: 150 πρατήρια του δικτύου μας (που βρίσκονται στα διαμερίσματα Μακεδονίας,Θράκης και Ηπείρου) από τον Βόλο έως την Θράκη.

3) ΣΑΜΟΣ

Τα καύσιμα αποθηκεύονται στις εγκαταστάσεις και διανέμονται

α) στα πρατήρια τόσο του δικού μας δικτύου στο νησί ,την Μαρινα στο Πυθαγόρειο Σάμου και στα πρατήρια άλλων εταιριών που υπάρχουν στο νησί,

β) στον Ελληνικό Στρατό,

γ) στο αεροδρόμιο,

δ) σε βιομηχανικούς πελάτες του νησιού.

4) ΚΡΗΤΗ

Τα καύσιμα αποθηκεύονται στις εγκαταστάσεις και διανέμονται σε 50 πρατήρια του δικού μας δικτύου στο νησί, όσο και στα πρατήρια άλλων εταιριών.

5) ΡΟΔΟΣ

Η εταιρία προμηθεύεται καύσιμα από τις εταιρίες Ελληνικά Καύσιμα, Coral και ΕΚΟ και προμηθεύει τα πρατήρια του δικτύου στο νησί, την Μαρίνα ,ξενοδοχεία, βιοτεχνίες.