Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Σκαφών Offshore
5ος Γύρος – Ηράκλειο Κρήτης

Στην Κρήτη έπεσε, την Κυριακή 7 Οκτωβρίου, η αυλαία του πανελληνίου πρωταθλήματος φουσκωτών σκαφών offshore. Παρουσία εκατοντάδων θεατών που βρέθηκαν στις Γούβες Ηρακλείου, οι 36 συμμετέχοντες του θεσμού έδωσαν τον καλύτερό τους εαυτό για να προσφέρουν θέαμα αλλά και να τερματίσουν σε όσο το δυνατόν καλύτερη θέση.
Τελικά, ο Ανδρέας Χαλκιόπουλος κατάφερε γι’ ακόμα μία φορά να πανηγυρίσει την πρώτη θέση με σκάφος SR9 560Hp, έχοντας δίπλα του, τον Δημήτρη Μπρόκο. Το πλήρωμα, έτρεξε έχοντας κατακτήσει τον τίτλο από τον προηγούμενο αγώνα της Πιερίας και με το αποτέλεσμα αυτό απέδειξε πως δεν ήρθε τυχαία το τρίτο συνεχές πρωτάθλημα. «Το αποτέλεσμα που φέραμε στην Κρήτη μας δικαιώνει απόλυτα. Στην αρχή του πρωταθλήματος μπορεί να δεχτήκαμε μία μικρή πίεση από τον Ντρίτση, ωστόσο οι προσπάθειες και η δουλειά που κάναμε ήταν αρκετή για να ανεβάσουμε ακόμα περισσότερο το επίπεδο. Ο 3ος συνεχόμενος τίτλος τα λέει όλα», τόνισε ο κυβερνήτης του σκάφους, Ανδρέας Χαλκιόπουλος, ο οποίος συμμετείχε φέτος και στο παγκόσμιο πρωτάθλημα PowerBoat P1 τερματίζοντας στην 5η θέση!
Την προσπάθεια του πληρώματος από τη Ρόδο, στήριξε γι’ ακόμα μία χρονιά η εταιρία πετρελαιοειδών Silk Oil και τα καταστήματα Pro Ride (εμπορία ειδών ρουχισμού μοτοσικλέτας).