Απονομές Επάθλων από ΕΘ.Ε.Α. – ΕΛΠΑ

Στο αμφιθέατρο του Υπουργείο μεταφορών και Επικοινωνιών πραγματοποιήθηκαν, την Τετάρτη 23 Ιανουαρίου, οι ετήσιες απονομές κυπέλλων των διακριθέντων οδηγών αγώνων αυτοκινήτου και καρτ. Στην εκδήλωση, παρευρέθησαν ο Υπουργός Μεταφορών και Επικοινωνιών Κωστής Χατζηδάκης, ο βουλευτής της Ν.Δ. Άρης Σταθάκης, καθώς και άλλες σημαντικές προσωπικότητες.
Σε πανηγυρικό κλίμα, οι παρευρισκόμενοι παρέλαβαν τα κύπελλα τους και από αυτούς δεν θα μπορούσαν να λείψουν οι οδηγοί της Eagle Racing, της αγωνιστικής ομάδας που μονοπώλησε το ενδιαφέρον σε όσα πρωταθλήματα συμμετείχε με τέσσερις συνολικά αγωνιζόμενους. Συγκεκριμένα, στο πανελλήνιο πρωτάθλημα ταχύτητας, ο Κώστας Χαλκιόπουλος με Honda Accord Super Turing κατέκτησε τον τίτλο στην κατηγορία “Open”, ενώ ο Ανδρέας Χαλκιόπουλος με ίδιο αυτοκίνητο τερμάτισε δεύτερος, σημειώνοντας και οι δύο το απόλυτο αποτέλεσμα. Από εκεί και πέρα, ο Μιχάλης Α. Χαλκιόπουλος κατέκτησε την 4η θέση της κατηγορίας “Mini” στο πανελλήνιο πρωτάθλημα, αφήνοντας πολλές υποσχέσεις για τη φετινή χρονιά. Τέλος, ο Μιχάλης Κ. Χαλκιόπουλος αν και τερμάτισε 9ος στην κατηγορία “Junior”, έδειξε ότι έχει όλα τα φόντα για να πρωταγωνιστήσει στους αγώνες τις επόμενες χρονιές.
Για το 2008, οι οδηγοί της Eagle Racing, θα συμμετάσχουν στα πρωταθλήματα, ταχύτητας αυτοκινήτων, καρτ και σκαφών offshore.

ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ 2007

Κώστας Χαλκιόπουλος Πρ. Ταχύτητας 1η θέση
Ανδρέας Χαλκιόπουλος Πρ. Ταχύτητας 2η θέση
Μιχάλης Α. Χαλκιόπουλος Πρωτάθλημα Καρτ 4η θέση
Μιχάλης Κ. Χαλκιόπουλος Πρωτάθλημα Καρτ 9η θέση

ΣΥΜΜΕΤΟΧΕΣ 2008

Ανδρέας Χαλκιόπουλος Πρωτάθλημα Ταχύτητας Αυτοκινήτων & Σκαφών offshore. Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Σκαφών P1
Κώστας Χαλκιόπουλος Πρωτάθλημα Ταχύτητας
Μιχάλης Κ. Χαλκιόπουλος Πρωτάθλημα Καρτ & Κύπελλο “Rotax”
Μιχάλης Α. Χαλκιόπουλος Πρωτάθλημα Καρτ & Κύπελλο “Rotax”