Δυνατό ξεκίνημα για τους οδηγούς της Silk Oil

Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Ταχύτητας
Αυτοκινητοδρόμιο Μεγάρων: 1ος Γύρος

Παρουσία 2.500 και πλέον θεατών πραγματοποιήθηκε ο πρώτος γύρος του πανελληνίου πρωταθλήματος ταχύτητας, τον οποίο φιλοξένησε, γι’ ακόμα μία φορά, το αυτοκινητοδρόμιο Μεγάρων. Οι καιρικές συνθήκες έπαιξαν θετικό ρόλο και το θέαμα σε γενικές γραμμές, ήταν αρκετά καλό.
Στην πολύ δυνατή κατηγορία Open, τη νίκη πήρε ο Ανδρέας Χαλκιόπουλος, με Honda Accord Super Turing. Ο οδηγός της Silk Oil, αν και ξεκίνησε από τη δεύτερη θέση, κατάφερε από την πρώτη κιόλας στροφή να περάσει τον Σάμι Φάις (επίσης με Honda Accord) και να διατηρηθεί στην κορυφή μέχρι το πέσιμο της καρό σημαίας, χωρίς να απειληθεί ιδιαίτερα. Το βάθρο συμπλήρωσε ο δεύτερος οδηγός της αγωνιστικής ομάδας Eagle Racing, Κώστας Χαλκιόπουλος που συμμετείχε επίσης με Honda Accord Super Turing.
Η κατηγορία Sport αποδείχτηκε εύκολη υπόθεση για τον Σταμάτη Κατσίμη με Honda Civic. Δεύτερος, τερμάτισε ο Δημήτρης Δέγλερης με Peugeot 106 και τρίτος ο Φημήτρης Χόχολης με Citroen Saxo. Στα Ιστορικά, ο Μάριος Σταφυλοπάτης με Ford GT40 κέρδισε τον Θόδωρο Εδιπίδη με Porsche ενώ, ο Χρήστος Αναστασιάδης με Alfa Romeo Alfetta GTV, συμπλήρωσε το βάθρο.
Η συνέχεια του πρωταθλήματος ταχύτητας, θα δοθεί στο αυτοκινητοδρόμιο Σερρών στις 5-6 Μαΐου.

ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΟΔΗΓΩΝ:

Ανδρέας Χαλκιόπουλος (1ος κατηγορίας Open)
«Παρά το γεγονός ότι αντιμετώπισα προβλήματα με το αυτοκίνητό μου, τα ξεπέρασα και μπόρεσα να κερδίσω άλλον έναν αγώνα. Ελπίζω πως η συνέχεια του πρωταθλήματος θα είναι ανάλογη. Ένα μεγάλο ευχαριστώ στη Silk Oil αλλά και στον κόσμο που σήμερα έδωσε βροντερό παρών»

Κώστας Χαλκιόπουλος (3ος κατηγορίας Open)
«Είμαι πολύ ικανοποιημένος με την 3η θέση που κατάφερα να τερματίσω. Το αυτοκίνητο δούλεψε καλά και δεν έχω κανένα παράπονο. Με προβλημάτισε λίγο η καθυστέρηση και η πίστα, στα σημεία που είχαν πέσει λάδια από το αγωνιστικό του Ψιλιώτη. Τελικά, όλα κύλησαν ομαλά. Περιμένω με αγωνία τον επόμενο αγώνα».