Εντυπωσιάζει στους αγώνες καρτ η Silk Oil

ROTAX MOJO MAX CHALLENGE
Πίστα Αφιδνών «Kartodromo» – 2ος Γύρος
Ημερομηνία: 6-7 Μαίου

Στην πίστα «Καρτόδρομο» στις Αφίδνες, βρέθηκαν το Σαββατοκύριακο 6-7 Μαΐου, οι οδηγοί που συμμετέχουν στο πρωτάθλημα «Rotax Mojo Max Challenge». Οι πολύ καλές καιρικές συνθήκες σε συνδυασμό με την προσέλευση του κόσμου, ήταν δύο πολύ καλά συστατικά που ολοκλήρωσαν την επιτυχημένη συνταγή του συγκεκριμένου θεσμού, που διεξήχθη φέτος για δεύτερη φορά.
Στον ημιτελικό της κατηγορίας «Junior Max», ο Κατσίνης τερμάτισε στην πρώτη θέση, που όμως δεν κέρδισε εύκολα, εξαιτίας της πίεσης του Μιχάλη Κ. Χαλκιόπουλου, ο οποίος μέχρι τα μισά του αγώνα οδηγούσε την κούρσα. Στον τελικό, το δίδυμο των παραπάνω οδηγών, μονοπώλησε και πάλι το ενδιαφέρον. Τελικά μετά από μία συναρπαστική «μάχη» ολοκλήρωσαν την αγωνιστική μέρα στις θέσεις που τερμάτισαν και στον ημιτελικό. Το βάθρο της κατηγορίας συμπλήρωσε ο Τσερανίδης.
Την πολύ καλή εμφάνιση της αγωνιστικής ομάδας Eagle Racing που στηρίζει η εταιρία πετρελαιοειδών Silk Oil, συμπλήρωσε ο Μιχάλης Α. Χαλκιόπουλος που κατάφερε να τερματίσει σε ημιτελικό και τελικό της κατηγορία «Mini», στην 6η θέση. Ο επόμενος αγώνας θα διεξαχθεί στις 10-11 Ιουνίου, στην ίδια πίστα.