Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Καρτ
Πίστα Καρτ, Αφίδνες: 1ος Γύρος

Δυναμικά και με 68 συμμετοχές ξεκίνησε φέτος το πανελλήνιο πρωτάθλημα καρτ, που διεξήχθη στην πίστα «Kartodromo» στην περιοχή των Αφιδνών. Μαζί με τους οδηγούς αρκετοί ήταν και οι θεατές που έδωσαν το παρών για να παρακολουθήσουν συναρπαστικές «μάχες» σε όλες τις κατηγορίες. Σημαντικό στοιχείο αποτέλεσαν οι καιρικές συνθήκες που βοήθησαν στην ομαλή διεξαγωγή του αγώνα.
Στο αγωνιστικό κομμάτι, η ομάδα Eagle Racing, που δίνει και φέτος δυναμικό παρών στο θεσμό, συμμετείχε με ένα οδηγό, αφού ο δεύτερος ταλαιπωρήθηκε από μία ίωση και δεν κατάφερε να τρέξει. Ο Μιχάλης Κ. Χαλκιόπουλος κατέκτησε την Pole Position στην κατηγορία ΚΖ2 όμως η συνέχεια δεν ήταν ανάλογη και τελικά απέσπασε μία 4η και μία 5η θέση, ενώ νικητής αναδείχτηκε ο Τζαμαριαδάκης.
Στις υπόλοιπες κατηγορίες οι Ντρίο και Σαγανάς μοιράστηκαν την 1η θέση στην κατηγορία Mini, ο Δαριβιαννάκης κέρδισε την KF3, ο Ξυνός την KF2 και ο Μπέκος την Εθνική 125. Η συνέχεια του πρωταθλήματος θα δοθεί στη Θεσσαλονίκη στις 29 Μαρτίου.

ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΟΔΗΓΩΝ
Μιχάλης Κ. Χαλκιόπουλος (κατηγορία KΖ2)
«Κέρδισα την Pole Position όμως από εκεί και πέρα δεν έφερα το αποτέλεσμα που θα ήθελα. Χρειάζεται να δουλέψουμε περισσότερο και είμαι αισιόδοξος για τη συνέχεια του πρωταθλήματος».

Μιχάλης Α. Χαλκιόπουλος (κατηγορία KF3)
* Δεν συμμετείχε λόγω ασθένειας.